Log in
GSbet GSbet
Nu ai cont? Inregistreaza-te!

 

Profiti de cele mai recente bonusuri si promotii oferite exclusiv membrilor inregistrati. Ai acces la cele mai performante si mai detaliate statistici. Joci Fotbal Manager GSbet si castigi puncte pentru pariuri gratuite.

 

REGULAMENT DE JOC

REGULAMENT DE JOC

REGULI GENERALE :

Organizatorul este S.C. GS BET S.R.L., persoana juridica romana inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/14845/2005, CUI RO 17906352, cu sediul social in Bucuresti, sector 2, Str. Paharnicul Turturea, nr. 15, Bl. 74, Ap.12, Sect. 2 (denumita in continuare: "Organizator"). Acest regulament intra in vigoare incepand cu data obtinerii avizului Comisiei de Autorizare si va guverna toate pariurile acceptate de catre Organizator.

Regulamentul de joc va fi afisat intr-un loc vizibil la punctul de pariere si va putea fi consultat de catre fiecare jucator inainte de efectuarea pariului. Clientii trebuie sa citeasca si sa inteleaga regulile de mai jos. Prin detinerea unui bilet de pariere emis de catre Organizator se rezuma in mod absolut cunoasterea si acceptarea de catre jucator a regulilor prevazute in prezentul Regulament.


Articolul 1

TERMENI SI CONDITII PENTRU EFECTUAREA PARIURILOR:

Aceste Reguli reprezinta in mod exclusiv temeiul legal pentru incheierea unui contract privind participarea la joc („Contract de Joc”).

(1) Pariul este jocul in care Jucatorul indica rezultatele evenimentelor propuse de organizator (denumite in continuare „Evenimente”), acesta hotarand in mod independent numarul si tipul evenimentelor pe care pariaza si suma de care depinde valoarea eventualului castig (denumita in continuare „Miza”).

(2) Contractul va fi incheiat intre organizator si jucator pe baza acceptarii de catre acesta din urma de buna voie a ofertelor, intocmite in conformitate cu prezentele reguli, prin efectuarea platii Biletului de pariere (denumit in continuare „bilet”).

(3) Jucatorul este persoana fizica majora (care a implinit 18 ani) care a incheiat un Contract de Joc cu Organizatorul, fapt dovedit de detinerea biletului. Inainte de tiparirea biletului, toate informatiile despre bilet vor fi inregistrate de catre organizator in baza de date.

(4) Aceste Reguli („Reguli Generale”) vor fi obligatorii pentru toate partile care stabilesc relatii in scopul desfasurarii unui pariu.

(5) Toate pariurile primite de catre organizator vor fi valabile doar daca Regulile Jocului au fost respectate.

(6) Dupa acceptarea unui pariu, jucatorul nu va avea dreptul sa opereze modificari asupra biletului. In acest sens, jucatorul este obligat, in interes propriu, sa-si verifice datele de pe bilet, iar in cazul in care constata existenta unor date eronate, poate solicita remedierea acestora in cel mult 10 minute de la emiterea biletului. Exceptie face situatia in care unul din evenimentele de pe bilet a inceput deja. Reclamatiile ulterioare nu vor mai putea fi luate in considerare.


Articolul 2

MECANISMUL DE PARIERE

(1) Organizatorul va primi pariuri pentru urmatoarele evenimente: fotbal, baschet, handbal, hochei, tenis, formula 1, golf, sporturi de contact, atletism, ciclism, baseball, rugby, volei, polo, fotbal american,fotbal australian, fotbal pe plaja, fotbal in sala, snooker, darts, sporturi de iarna, natatie, gimnastica, curse de automobile, de motociclete.

(2) Organizatorul poate oferi si alte evenimente care nu sunt enumerate mai sus si care vor fi guvernate, de asemenea, de Regulile Generale.

(3) Fiecare Eveniment din OFERTA de pariere va avea un anumit coeficient (denumit in continuare „Cota”) determinat de catre organizator. COTA fiecarui eveniment va fi determinata de catre organizator la discretia sa, luand in considerare informatiile de ultima ora cu privire la acesta.

(4) Cotele pot fluctua inainte de acceptarea unui pariu.

(5) Dupa ce jucatorul se hotaraste asupra evenimentelor pe care doreste sa le parieze, el se prezinta la casierie cu aceste evenimente notate (nr. evenimentelor si pronosticurile pe care doreste sa le joace) pentru ca acestea sa fie introduse de catre casier in program in vederea realizarii efective a biletului de joc. Dupa includerea evenimentelor in program (maxim 30 pe bilet), casierul impreuna cu jucatorul verifica exactitatea informatiilor introduse si specificate de catre acesta. Din momentul inregistrarii biletului in sistem, acesta contine toate datele despre locatie (agentie), momentul in care a fost efectuat (data/ora), toate informatiile despre evenimente (numerotatie, pronostic), cota, miza, taxele precum si castigul eventual.

(6) In urma achitarii biletului, jucatorul primeste biletul de joc (ce contine toate informatiile de mai sus) a carui copie magnetica se regaseste in memoria sistemului informatic.

 


Articolul 3

SISTEMUL DE PLATA A CASTIGURILOR

(1) La ridicarea castigurilor este necesara prezentarea unui act de identitate, in vederea organizarii unei evidente care sa permita determinarea castigurilor totale ale unui jucator intr-o zi. In conformitate cu prevederile art. 77 din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, veniturile din jocurile de noroc se impun prin retinere la sursa, aplicandu-se cota de impozit de mai jos asupra venitului net calculat ca diferenta intre venitul brut si suma neimpozabila de 600 lei, - cu o cota unica de 25% aplicata asupra venitului net care depaseste cuantumul de 600 lei.

Nu sunt impozabile veniturile obtinute din premii si jocuri de noroc sub valoarea sumei neimpozabile de 600 lei pentru fiecare concurs sau joc de noroc realizate de acelasi organizator sau platitor intr-o singura zi. Obligatia calcularii, retinerii si virarii impozitului revine Organizatorului.

(2) La plata castigului se ia in considerare rezultatul care este inscris in evidenta organizatorului.

(3) Suma castigatoare a unui bilet simplu va fi calculata prin inmultirea cotei aplicabile la momentul acceptarii pariului cu suma platita ca miza.

(4) Jucatorii, posesori de bilete castigatoare, se vor prezenta cu acestea doar la casieria punctului de lucru unde a fost inregistrat (la solicitarea jucatorului si cu acordul organizatorului se poate efectua plata castigului si la sediul central al societatii sau la alte puncte de lucru) si isi pot ridica castigurile in intervalul cuprins intre validarea ultimului rezultat de pe bilet de catre organizator si 30 zile de la terminarea tuturor evenimentelor. Dreptul jucatorului de a solicita achitarea castigurilor se prescrie in termen de 30 zile de la data anuntarii

rezultatelor oficiale.

(5) In cazul zilelor libere si a sarbatorilor legale platile se fac in limita disponibilitatilor din fiecare punct de lucru, castigurile neachitate urmand a se efectua in prima zi in care bancile pot onora ordinele de plata. In mod exceptional, pentru castigurile care depasesc anumite sume organizatorul se obliga sa le plateasca in decurs de cel mult 25 zile de la anuntarea rezultatelor oficiale.

(6) In cazul in care pentru anumite evenimente, Organizatorul nu dispune de un rezultat oficial pana in ziua urmatoare la ora 09:00, din cauza diferentelor de fus orar, omologarea rezultatelor se efectueaza in maxim 48 de ore.

(7) Organizatorul va plati castigurile doar daca jucatorul va prezenta la casierie biletul jucat. In cazul pierderii, distrugerii sau daca din cauza jucatorului biletul devine ilizibil, Organizatorul isi declina orice obligatie de a plati acest bilet indiferent de valoarea acestuia.

(8) Orice neintelegeri cu privire la interpretarea dispozitiilor prezentului Regulament nu confera jucatorilor care invoca aceste neintelegeri drepturi care nu sunt prevazute in Regulament (ex: dreptul la restituirea mizei intrucat jucatorul pretinde ca, din eroare, a crezut ca pariul are un alt obiect; dreptul la castig intrucat in opinia jucatorului, dar contrar Regulamentului, un pariu este castigator etc.). De asemenea, Organizatorul nu raspunde pentru confuziile si neintelegerile cauzate de necunoasterea de catre jucatori a regulilor oficiale specifice unui

eveniment pe care acestia au pariat.

(9) Organizatorul va accepta pariuri doar pana la ora de incepere a evenimentului. Orice pariu primit dupa ce s-a dat startul evenimentului pentru care se pariaza, indiferent de motiv, va fi nul si suma pariata va fi rambursata in cazul in care biletul contine numai evenimentul in cauza. In cazul in care biletul contine si alte evenimente valide pariul acceptat pe evenimentul in cauza va fi calculat cu cota 1.00 si se va recalcula valoarea castigului.

(10) Organizatorul isi rezerva dreptul de a limita miza si/sau castigul acceptate pentru anumite evenimente, competitii, etc. Sau de a nu accepta pariuri identice pentru anumite evenimente.

(11) Reclamatiile la plata in numerar sunt posibile numai la ghisee in momentul preluarii castigului.

(12) Falsificarea biletelor atrage dupa sine anularea castigului si pedeapsa corespunzatoare conform legilor in vigoare.

(13) Plata biletelor castigatoare se efectueaza pe teritoriul Romaniei in cadrul agentiilor unde biletul a fost emis. Conform H.G. nr. 870/2009 procentul de castiguri din totalul incasarilor brute va fi de minim 60%. Daca castigurile platite pariorilor sunt mai mici decat 60% din totalul incasarilor brute, Organizatorul este obligat de a acorda diferenta sub forma unor premii in cadrul unor tombole, prin tragerea la sorti a biletelor necastigatoare.

Regularizarile prin tombole se vor organiza la sfarsitul fiecarui an, organizarea acestora va fi anuntata jucatorilor prin postarea unei note informative in punctele de pariere ale Organizatorului.

 


Articolul 4

TERITORIUL PARIURILOR

Pariurile vor fi primite pe teritoriul Romaniei, la punctele de lucru ale Organizatorului legal inregistrate.

 


Articolul 5

CASTIGURILE MAXIME

(1) Suma maxima castigata de un jucator pe durata unei singure zile este stabilita in asa fel incat sa nu poata depasi castigul maxim de 100.000 RON.

(2) Miza minima pentru un bilet simplu este de 1 RON cu toate taxele incluse (miza minima fara taxe este de 0.95 RON pe biletul simplu).

In cazul biletelor combinate miza minima este de 2 RON cu toate taxele incluse (miza minima fara taxe este de 1.90 RON pe biletul combinat). Miza minima pe fiecare combinatie nu este stabilita, aceasta miza pe fiecare combinatie se calculeaza impartind miza totala platita de catre jucator la numarul de combinatii.

(4) In cazul in care castigul eventual matematic calculat al unui bilet depaseste castigul maxim admis, biletul va fi tiparit cu castigul maxim admis de 100.000 RON

(5) Daca Organizatorul dovedeste ca s-au produs greseli sau falsuri pe lista de pariuri sau la plati din cauze exterioare firmei, va respinge plata pariului.

 


Articolul 6

DESCRIEREA BILETULUI

(1) Biletul care atesta efectuarea pariului va contine datele de identificare ale Organizatorului, codul punctului de lucru, seria biletului, dupa caz si codul de bare al biletului, data si ora emiterii, miza, taxele de administrare, suma totala de plata, numarul si tipul evenimentelor, evenimentul propriu-zis, data si ora limita de pariere, cotele pentru fiecare eveniment, cota finala si castigul eventual (castigul eventual minim si maxim in cazul biletelor combinate si cele multisistem).

(2) Toate pariurile acceptate vor fi inregistrate in baza de date a Organizatorului.

(3) Castigul va fi calculat pe baza cotelor valide in momentul acceptarii biletului si in functie de datele existente in baza de date a Organizatorului. In cazul existentei unor bilete ale caror continut difera fata de informatiile din baza de date, Organizatorul isi rezerva dreptul de a considera valide informatiile existente in baza de date.

(4) Biletele vor fi imprimate conform Legilor in vigoare. Jucatorul are obligatia sa prezinte la ridicarea castigului biletul de pariere lizibil. Nu se vor achita castigurile de pe biletele rupte, cu parti lipsa si nici ale biletelor ale caror serie nu mai este vizibila. Din aceste motive, jucatorii au datoria de a feri biletele de pariere de surse de caldura si de umiditate excesiva. De asemenea, se va evita contactul biletelor cu obiecte fierbinti din cauza tiparirii informatiilor de pe acestea pe hartie termica, sensibila la temperaturi mari. Organizatorul este absolvit de orice vina in cazul in care din diferite motive jucatorul prezinta pentru primirea castigului un bilet deteriorat si este indreptatit sa refuze plata acestuia de pe respectivul bilet.

 


Articolul 7

SISTEMUL DE VERIFICARE sI OMOLOGARE

(1) Dupa terminarea tuturor evenimentelor pariate de catre Jucator, Organizatorul se obliga sa transmita in termen de 24 de ore rezultatele oficiale ale tuturor meciurilor disputate catre toate punctele de lucru si de asemenea, se obliga sa le puna la dispozitia jucatorilor la cererea acestora.

(2) Datele prezentate in oferta de pariere vor avea doar rol informativ. In cazul unei erori sau a unei modificari in oferta de pariere privind ora limita de pariere sau ora de incepere a evenimentului/evenimentelor, pariurile vor ramane valide pentru acelea efectuate pana la ora reala de incepere a evenimentui/evenimentelor in cauza.

(3) Dupa prelucrarea rezultatelor, Organizatorul va pune la dispozitia jucatorilor la cererea acestora, rezultatele evenimentelor finalizate, in locurile de pariere (agentii). Rezultatele vor fi introduse dupa confirmarea din partea forurilor competente (UEFA, FIFA, IHF, ATP, WTA, FIA, FIBA, NBA etc). Pentru rezultatul evenimentului se ia in considerare rezultatul stabilit in cadrul timpului regulamentar de joc (in afara

de cazul in care organizatorul hotaraste deja in oferta ca, pentru anumite evenimente, conteaza rezultatul final – dupa reprize de prelungiri, lovituri de departajare, etc.). Nu se ia in considerare niciun fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii (incluzand deciziile ulterioare ale arbitrului sau la “masa verde”).

(4) Pariul nul este pariul care, din motive obiective – in conformitate cu prezentul Regulament de Joc -, primeste ulterior efectuarii sale Cota 1.00. Pariul nul este rambursabil integral la cererea jucatorului in cazul in care este singurul eveniment de pe bilet. Pentru pariurile cu mai multe selectii pe bilet, castigul final va fi calculat considerandu-se la Cota de 1.00 doar acea selectie declarata nula.

Situatii in care se aplica regula pariului nul:

1. Daca un eveniment este contramandat, revocat, suspendat sau intrerupt inainte de scurgerea timpului regulamentar de joc si nu este reluat in decurs de 48 de ore, pariul pentru acest eveniment este nul si se calculeaza cota 1.00, in afara de partile evenimentului incheiate inainte de intrerupere (prima repriza, primul sfert, prima perioada, primul set, primul set-final, pauza sau final, marcheaza gol, nu marcheaza gol, total goluri, total puncte, total game-uri, prima repriza-final meci, scor corect, scor corect pe seturi s.a); In cazul pariurilor de genul „Cine continua competitia?“, „Cine castiga cupa ?“, etc. Si in general al pariurilor pe termen lung se asteapta pana la redisputarea evenimentului respectiv.

2. In cazul in care organizatorul primeste plata dupa inceputul unui eveniment (eveniment a carei schimbare de ora a aflat-o ulterior momentului in care s-a acceptat pariul), pariul pentru acel eveniment este nul (nu e valabil) si se calculeaza cota 1.00.

3. In cazul schimbarii locului evenimentului, schimbare care nu a fost anuntata de organizator, pariul este nul si se calculeaza cota 1.00.

4. In cazul definirii eronate a unui eveniment, pariul pe acel eveniment este nul (nu e valabil) si se calculeaza cota 1.00.

5. In cazul greselilor aparute la tiparirea ofertei sau la schimbarile ulterioare, organizatorul ia in considerare datele inscrise pe suportul magnetic propriu.

6. In cazul omologarii unor rezultate eronate, Organizatorul are dreptul la reomologarea rezultatelor, biletele platite pana la momentul reomologarii fiind valabile. Eventualele contestatii sunt acceptate numai in baza biletului jucat. La sediul central se vor arhiva in format fizic toate rezultatele omologate/reomologate de catre comisia de omologare a Organizatorului.

7. In caz de erori la tiparire, erori pe bilet sau erori ale datelor introduse in baza de date, Organizatorul isi rezerva dreptul de a considera pariurile ca fiind nule sau de a le valida la cotele normale existente pe piata, chiar daca descoperirea erorilor apare dupa finalizarea evenimentului.

8. In cazul in care un eveniment din oferta este acceptat de 2 sau mai multe ori pe acelasi bilet din cauza unor greseli evidente (meci identic cu 2 numere diferite de ordine) prin introducerea incorecta a datelor in program, organizatorul va valida rezultatul evenimentului cu cel mai mic numar de ordine (primul eveniment introdus in sistem) iar pentru celalalt/celelalte evenimente se va acorda cota 1.00.

9. In cazul in care un eveniment din oferta este acceptat pe bilet impreuna cu alte evenimente ce deriva din acelasi eveniment sau evenimentele derivate intre ele (ex: meci de baza cu prima repriza, a doua repriza, handicap, total goluri, gol marcat, prima repriza/final meci, scor corect, prima repriza cu a doua repriza, handicap cu scor corect etc.) din cauza unor greseli evidente prin introducerea incorecta a datelor in program, organizatorul va acorda tuturor evenimentelor de pe bilet cota 1.00. Exceptie fac biletele multisistem (duble platite) unde pe acelasi eveniment Organizatorul accepta sa se joace pana la maxim 3 tipuri de pariu biletul devenind practic o suma de bilete simple.

10.In cazul tipurilor de pariu Winner Rezultat Final si Winner Prima Repriza.(vezi art 20 alin.17 si 18) 11.Daca exista suspiciuni de frauda asupra deznodamantului unui eveniment/ competitie, organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda curs 1.00 tuturor cotelor evenimentelor in cauza.

 


Articolul 8

SISTEMUL DE ACCEPTARE A PARIURILOR

(1) Inainte de inceputul fiecarei efectuari de pariuri, organizatorul anunta public lista de pariuri. Lista de pariuri contine cel putin urmatoarele date:

- data si ora pana la care se poate efectua pariul;

- numarul si categoria evenimentului;

- valoarea cotei pentru fiecare eveniment;

- rezultatele finale ale evenimentelor.

(2) Datele de pe lista de pariuri au caracter informativ. In cazul unor greseli sau schimbari de pe lista de pariuri, organizatorul va lua in considerare datele care sunt inregistrate in baza de date in momentul inchiderii pariului.

(3) Efectuarea pariurilor este responsabilitatea exclusiva a casierilor angajati cu contract de munca de catre Organizator. Totodata acestia sunt responsabili pentru acceptarea de pariuri doar din partea persoanelor majore (peste 18 ani).

(4) Organizatorul decide momentul in care incepe acceptarea de pariuri pe un anumit eveniment dar si incetarea efectuarii de pariuri pe evenimentul respectiv. Aceste informatii vor fi afisate pe panourile din agentii sau anuntate pe teletext, internet etc.

(5) Daca jucatorul are neclaritati cu privire la anumite evenimente din oferta (denumiri asemanatoare, abrevieri, etc.) el este obligat sa ceara informatii despre evenimentele respective inainte sa efectueze pariul.

Reclamatiile ulterioare nu se mai iau in considerare.

(6) Numarul de pariuri incheiate de catre un parior nu este limitat, insa, Organizatorul este indreptatit de a nu accepta al doilea pariu identic sau de a solicita diminuarea mizei.

 


Articolul 9

PUNEREA REGULAMENTULUI DE FUNCTIONARE A JOCULUI LA DISPOZITIA JUCATORILOR

(1) Aceste Reguli Generale vor fi puse la dispozitia Jucatorilor prin afisare in toate punctele de lucru ale Organizatorului, cat si pe internet (site-ul organizatorului).

(2) Organizatorul trebuie sa permita Jucatorilor si oricaror persoane interesate sa ia cunostinta de aceste Reguli Generale.

 


Articolul 10

INTERDICTII PRIVIND PARTICIPAREA LA JOC

Organizatorul nu accepta pariuri de la persoanele care:

1) sunt persoane minore (sub 18 ani);

2) sunt angajatii Organizatorului sau rude de gradul I si II;

3) sunt sub influenta bauturilor alcoolice, a substantelor narcotice;

4) nu respecta regulile de baza ale jocurilor de noroc si ale prezentului Regulament de functionare;

5) incalca in mod repetat dispozitii ale Regulamentului de functionare;

Daca se va opri acceptarea de pariuri din cauza unor imprejurari externe, imprevizibile, pariorii nu sunt indreptatiti la primirea de despagubiri.

 


Articolul 11

LITIGII

Rezolvarea eventualelor litigii care se pot ivi in cadrul participarii la pariuri este de competenta instantelor judecatoresti din Bucuresti.

 


Articolul 12

MODIFICARI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a stabili, completa si schimba cursurile, competitiile si posibilitatile de pariere, de a modifica miza minima si castigul maxim, in functie de evolutia competitiilor, posibilitatile si dezvoltarea ulterioara a Organizatorului.

 


Articolul 13

PARIURI LIVE

(1) Organizatorul, in punctele de lucru unde este posibil tehnic, va asigura transmisia TV a evenimentelor si va putea organiza pariuri pe parcursul desfasurarii evenimentului (pariuri live).Miza minima la pariurile live este de 2 RON cea maxima fiind 100 RON.

(2) Pariuri pe parcursul desfasurarii pot fi: castigator meci, gol marcat, castigator la handicap (avantajul unei echipe), castigatorul primei reprize, castigatorul reprizei secunde, numarul total de goluri, numar de cornere, primul cartonas galben,va fi penalty, va fi cartonas rosu, cine va avea urmatorul corner, cine merge mai departe, total offside-uri in meci, alte posibilitati.

(3) Pe un bilet se poate paria un singur eveniment din acelasi meci (cine merge mai departe, pauza, final).

(4) La pariurile live nu se poate paria sansa dubla.

(5) Cotele pe lista de pariuri – oferta – se schimba in timpul desfasurarii evenimentului, iar informatiile privind fiecare schimbare de curs se transmit automat pe monitoarele din agentii.

(6) In cazul in care evenimentul se intrerupe (incidente in timpul meciului, timp nefavorabil etc.) pariurile primite sunt valabile inca 24 de ore, iar in cazul in care evenimentul nu se reia pariul este nul (cota 1.00)

(7) In cazul in care un pariu este plasat la o cota incorecta datorita unei intarzieri in acoperirea "Live" a unui Eveniment si in cazul in care o echipa sau jucator a dobandit un avantaj semnificativ, respectivul pariu va fi validat la cota 1.00.

(8) In cazul unor erori de tiparire, erori pe Biletele de pariere sau erori palpabile privind datele introduse in baza de date a Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a le considera nule sau de a le valida la Cotele si rezultatele corecte, chiar daca descoperirea erorilor are loc dupa incheierea Evenimentului. Orice cereri de anulare a unor pariuri afectate in acest fel vor fi luate in considerare numai daca sunt facute anterior inceperii respectivului Eveniment.

(9) In cazul intreruperii transmisiei (nu exista imagini de la meci) toate pariurile se iau in considerare, iar in cazul unei reclamatii, organizatorul are obligatia sa faca dovada rezultatelor (suport video) catre jucatori in cel mult 15 zile.

(10) In cazul in care transmisiunea TV a evenimentului sportiv depaseste ora de inchidere a agentiei pariurile efectuate se vor plati in ziua imediat urmatoare.

(11) Pariul este efectuat in momentul tiparirii biletului, iar biletul nu poate fi schimbat sau stornat dupa tiparirea acestuia.

(12) Cotele care au fost valabile in momentul primirii pariului pot fi schimbate pana in momentul tiparirii biletului.

(13) Castigurile se platesc in agentia in care a fost facut pariul dupa terminarea meciului sau a unei parti din meci (prima repriza, cine marcheaza primul gol).

(14) Dreptul de a pretinde plata castigului live poate fi exercitat in termen de 30 de zile.

 


Articolul 14

PARIURI PE CURSELE DE CAINI

(1) Pariurile pe curse de caini sunt tipurile de pariuri, realizate de catre jucator pe evenimente constand in curse transmise de catre organizatori – si anume - curse de caini preinregistrate si care se difuzeaza pe monitoarele TV instalate special in acest scop in agentie/punct de lucru.

(2) Cursele preinregistrate (inregistrari ale unor curse de caini desfasurate anterior) sunt stocate intr-un sistem computerizat special (hardware securizat) de unde programul software utilizat de organizator alege in mod aleator (dupa numar) o cursa pe care o va transmite in sistemul TV.

(3) Cursele de caini preinregistrate vor rula pe toata durata de desfasurare a programului organizatorului la un interval de 5 minute fiecare.

(4) La fiecare cursa participa 6(sase) caini, avand inscrise numerele de concurs de la 1 la 6 (deosebiti si prin coduri de culoare)

(5) Programul de gestionare a activitatii de pariere, care contine si inregistrarile curselor difuzate, este furnizat Organizatorului de catre firme specializate in domeniu, si care este autorizat metrologic in tari ale Uniunii Europene.

(6) Inregistrarile curselor de caini nu constau in evenimente personalizate (avand inscrise data si locul evenimentului, locatia, denumirea cursei, etc.), fiind identificate doar printr-un numar de ordine si contin efectiv desfasurarea evenimentului dintre momentul startului cursei si finalul acesteia.

(7) La fiecare 5 (cinci) minute, publicul este informat despre cotele de pariere, iar in cele 4 (patru) minute preliminare fiecarei curse, este afisat pe monitoarele/ecranele speciale panoul de cote pentru cursa respectiva.

(8) In cele 4 (patru) minute preliminare cursei se accepta si se efectueaza pariurile pentru cursa respectiva.

(9) Dupa fiecare cursa se informeaza jucatorii despre rezultatele cursei. Rezultatele curselor anterioare din ziua respectiva sunt afisate pe panoul de cote in bara de jos a monitorului sub forma de nr.cursa/ordinea cainilor care au trecut linia de sosire pe locurile 1 si 2.

(10) Pariul este efectuat in momentul tiparirii biletului, iar biletul nu poate fi schimbat sau stornat dupa tiparirea acestuia.

(11) Castigurile se platesc numai in agentia in care a fost facut pariul dupa terminarea cursei. Dreptul de a pretinde plata castigului pariului pe curse de caini poate fi exercitat in termen de 15 (cincisprezece) zile de la momentul terminarii cursei.

(12) Costul minim al unui bilet pe cursele de caini este de 2 RON (miza minima 1.90 RON).

(13) Costul maxim al unui bilet pe cursele de caini este de 200 RON (miza minima 190.48 RON).

(14) Tipurile de pariere sunt:

- pariuri solo ( pe victorie), la care se pariaza pe victoria unuia sau altuia din cainii participanti

- pariul dublu, la care se pariaza pe doi caini, in ordinea in care vor trece acestia linia de sosire, ocupand locul intai, respectiv al doilea in cursa respectiva, cu mentiunea ca pe acelasi bilet se pot juca cei 2 caini si in ordinea inversa pariului de mai sus ca vor trece linia de sosire.

Ex.: pariu 1 : cainele 2 castiga cursa si cainele 4 termina pe locul 2 ,impreuna cu pariu 2: cainele 4 castiga cursa si cainele 2 termina pe locul 2

- pariul combinat, la care pot fi alese mai multe combinatii (maxim 36), atat pentru pariul solo, cat si pentru pariul dublu.Se pot juca tipuri de pariu: un anumit caine ca va castiga si oricare din ceilalti 5 termina pe locul 2 sau oricare caine castiga si un anumit caine termina pe locul 2.

 


Articolul 15

SITUATII SPECIALE

BONUSUL 200

In cazul in care cota finala a unui bilet simplu este mai mare sau egala cu 200 si jucatorul pierde doar un singur eveniment de pe biletul respectiv, el va primi bonus de 10 (zece) ori miza jucata. In cazul in care unul sau mai multe evenimente de pe bilet primesc din motive enumerate in regulament cota 1, regula de mai sus se va pastra si se va calcula din nou cota ramasa pe bilet dupa aplicarea cotei 1.

Pentru a primi acest bonus trebuie ca pe bilet sa existe doar cote mai mici decat 9.90.In cazul in care un bilet indeplineste conditiile pentru Pariul sansa dar si pentru Bonus 200, se va acorda bonusul aferent Pariului sansa.

Nu se acorda Bonus 200 pe bilete combinate

BONUSUL PARIU SANSA

In cazul in care pe un bilet simplu se gasesc minim 11 evenimente, fiecare cu cota de minim 1.30 si jucatorul pierde doar pe un singur eveniment, atunci jucatorul va primi 15% din castigul recalculat, fara cota meciului pierdut.

Nu se da bonusul pentru Pariul sansa pe bilete combinate.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a adauga si alte bonusuri, explicate in oferta GSBET

PARIUL JACKPOT

(1) Organizatorul a ales denumirea aceasta independent de celelalte semnificatii si intelesuri ale cuvantului „jackpot”, denumind astfel un nou tip de pariu care va fi guvernat de urmatoarele reguli:

(2) Organizatorul va alege zilnic o grupare de 4 evenimente sportive din fotbal care vor face obiectul principal al pariului „jackpot”.

(3) Evenimentele alese nu vor avea nicio legatura sau conexiune cu activitatea de pariere standard.

(4) Jucatorii sunt provocati sa ghiceasca scorurile finale, in timpul regulamentar, fara prelungiri, ale evenimentelor alese pariind cum vor considera de cuviinta.

(5) Pariul este efectuat in momentul tiparirii biletului, iar biletul nu poate fi schimbat sau stornat dupa tiparirea acestuia.

(6) Suma minima care se poate juca pe un Pariu Jackpot este 5 RON.

(7) In cadrul biletului „jackpot” se pot efectua bilete multisistem cu mentiunea ca pe masura ce creste numarul de variante va creste si suma minima (biletul „jackpot transformandu-se practic intr-o suma de bilete „jackpot”) care poate ajunge pana la 405 RON suma aferenta numarului maxim de 81 de variante)

(8) Valoarea castigului „jackpot” este de 50.000 RON.

(9) La sfarsitul disputarii evenimentelor alese se vor introduce rezultatele si se vor identifica biletele care au notate exact rezultatele oficiale la timpul regulamentar. In cazul in care cel putin un eveniment este amanat, intrerupt, reprogramat, sau din orice alt motiv nu se poate genera rezultatul final, suma pariata va fi returnata jucatorilor integral (inclusiv taxe).

(10) In cazul in care exista un singur castigator, el va primi valorea totala a premiului „jackpot”; daca exista doi sau mai multi castigatori, premiul se va imparti in doua sau mai multe parti egale, astfel incat fiecare castigator sa primeasca aceeasi suma de bani.

(11) Organizatorul se obliga sa afiseze biletele castigatoare prin mijloacele sale (site-ul de internet, agentii, sau orice alta metoda), care sa contina toate informatiile despre locul, numarul data si ora acceptarii biletelor, astfel incat orice participant sa aiba acces la aceste informatii.

(12) Zilnic,castigul aferent acestui tip de pariu este de 50.000 RON suma care NU se reporteaza. Daca nu exista niciun castigator pe pariul „jackpot” stabilit intr-o anumita zi, a doua zi valoarea castigului jackpot este din nou 50.000 RON

PARIUL MULTI HAPPY HOUR

(1) Organizatorul a ales denumirea aceasta independent de celelalte semnificatii si intelesuri ale expresiei „happy hour”, denumind astfel un nou tip de pariu care va fi guvernat de urmatoarele reguli:

(2) Organizatorul va alege zilnic evenimente importante care vor primi un alt cod decat cel din oferta clasica si beneficiaza, pe cota favoritei din meci in intervalele orare specificate pe lista de pariuri, de o crestere semnificativa .

(3) Evenimentele respective pot fi jucate pe orice bilet impreuna cu orice evenimente din orice sport indiferent de cota acestora mai putin bineinteles evenimentele de unde provin impreuna cu toate derivatele acestora, cu mentiunea ca au o conditie de restrictie (+n).

 


Articolul 16

TIPURI DE PARIURI:

(1) Pentru evenimente cu 2 rezultate posibile (1 - castigator gazde, 2 - castigator oaspeti).

(2) Pentru evenimente cu 3 rezultate posibile (1,X,2 unde X-reprezinta remiza, egalitate).La acest tip de pariu se incadreaza si pariul de tip sansa dubla (1X-unde gazdele nu pierd, 12-unde nu exista remiza, X2- unde oaspetii nu pierd).

(3) Pentru evenimente de tip castigator sau loc/pozitie intr-un clasament final al evenimentului respectiv (motorsport,atletism,turnee finale, schi, etc.).

(4) Pariuri speciale:

- pariuri pe dueluri fictive (intre echipe/competitori angrenate/angrenati in competitii/meciuri diferite);

- pariuri pe evolutia evenimentului (prima repriza/ final meci, primul set/castigator meci (pentru tenis) pleaca din pole-position/castiga cursa (pentru motorsport), prima perioada / final meci, primul sfert / final meci etc;

- pariuri pe numar de goluri intr-un meci sau intr-o etapa;

- pariuri pe scor corect intr-un meci;

- pariuri pe marcator in meci;

- pariuri pe golgheter la sfarsitul competitiei/campionatului;

- pariuri de tip handicap - pariuri pe evenimente deosebite petrecute in timpul regulamentar (cartonas rosu, penalty, nr. de cornere in meci,nr. de offside-uri in meci ,nr. de cartonase galbene, lovitura de incepere, cum se marcheaza primul gol, minutul primului gol etc);

- alte tipuri de pariuri anuntate in oferta de pariere.

 


Articolul 17

PARIURI COMBINATE

(1) Pariurile combinate reprezinta tipuri de pariuri, care permit parierea mai multor evenimente pe un singur bilet, in combinatie reciproca, in forma prescurtata, evenimentele pronosticate fiind notate cu majuscule pe biletul pariat.

(2) Pariurile combinate sunt stabilite de calculator, prin combinarea matematica a numarului dat de evenimente pariate. Pariorul alege intre 2-20 evenimente din oferta (notate cu A, B, C, D, etc.) si specifica sa fie combinate cate "n". Calculatorul genereaza toate combinatiile posibile ca si bilete independente, dar elibereaza un singur bilet pe care figureaza toate evenimentele alese. Exista posibilitatea de a cuprinde in acest pariu si meciuri "fixe" (ingrosate pe bilet) care vor fi continute pe fiecare combinatie.

(3) Numarul de evenimente pariate in combinatii va fi intre 2-20 evenimente, iar numarul evenimentelor "fixe" (ingrosate) poate fi oricat in limita celor 30 de evenimente maxim admise pe bilet.

(4) Miza minima pentru un bilet combinat este de 1.90 RON (suma minima 2 RON cu toate taxele incluse) miza minima pe fiecare combinatie nu este stabilita, aceasta miza pe fiecare combinatie se calculeaza impartind miza totala platita de catre Jucator la numarul de combinatii.

(5) Castigul eventual maxim pe intreg biletul combinat este de 100.000 RON (vezi art 5 alin.(1)).

(6) Includerea unor evenimente de pariu in pariurile combinate, intra in competenta organizatorului.

(7) Organizatorul isi rezerva dreptul de a limita introducerea unor evenimente de pariuri in pariurile combinate.

(8) Castigurile se achita abia dupa publicarea rezultatelor tuturor evenimentelor de pariu, incluse in pariurile combinate.

 


Articolul 18

PARIURILE MULTISISTEM

(1) Biletul multisistem (duble platite) reprezinta posibilitatea oferita jucatorului de a paria pana la maxim 3 tipuri de pariu din cadrul aceluiasi cod pe acelasi bilet.

(2) Biletul multisistem reprezinta de fapt o suma de bilete simple.

(3) Miza minima pentru un bilet multisistem este de 1.90 RON (suma minima 2 RON cu toate taxele incluse) miza minima pe fiecare bilet care face parte din suma de bilete simple nu este stabilita, aceasta miza pe fiecare bilet se calculeaza impartind miza totala platita de catre jucator la numarul de bilete simple realizate.

(4) Castigul eventual maxim pe intreg biletul multisistem este de 100.000 RON (vezi art 5 alin.(1)).

Tipuri de pariuri in cadrul unui bilet multisistem:

- nu exista restrictii intre tipurile de pariu acceptate pe un bilet multisistem din cadrul aceluiasi cod.

- exista 2 situatii de tipuri de pariu jucate de catre jucator in cadrul unui bilet multisistem:

1. jucatorul poate juca pana la 3 tipuri de pariu maxim din cadrul aceluiasi cod , tipuri de pariu care pot fi toate castigatoare dupa omologarea respectivului eveniment .

Ex. 1001/Milan – Barcelona 1(meci de baza rezultat final 1) 1/1 (1 pauza/ 1 final) 2:0 (scor corect 2:0)

2. jucatorul alege sa joace pana la maxim 3 tipuri de pariu din cadrul aceluiasi cod dar care nu pot fi toate castigatoare dupa omologarea respectivului eveniment (se autoexclud, adica omologarea unuia ca si castigator atrage de la sine omologarea celuilalt sau a celorlalte 2 ramase ca fiind necastigatoare).

Ex. 1001/Milan – Barcelona 1(meci de baza rezultat final 1) X(meci de baza rezultat final X) 2(meci de baza rezultat final 2)

 


Articolul 19

DISCIPLINE SPORTIVE

FOTBAL FOTBAL

In general, la pariurile efectuate pe un meci de fotbal, se ia in considerare rezultatul obtinut dupa 90 de minute de joc (timp regulamentar), care include minutele de prelungire acordate de arbitru pentru a compensa intreruperile din timpul jocului datorate accidentarilor, schimbarilor sau altor intreruperi ale jocului, dar exclude prelungirile (doua reprize a cate 15 minute) si loviturile de departajare de la 11 metri.

Exista si exceptii de la aceasta regula, in cazul anumitor pariuri (Cine continua competitia, cine castiga cupa ? etc.) dar organizatorul va anunta acest lucru din timp – caz in care va conta rezultatul dupa eventualele reprize de prelungiri si /sau chiar loviturile de departajare de la 11 metri.

Exista mai multe tipuri de pariuri:

(1) Pariul de tip NORMAL (meci de baza) in care jucatorul poate miza pe 3 variante (timp regulamentar):

1 (victorie gazde)

X (rezultat de egalitate)

2 (victorie oaspeti)

Exemplu:

Organizatorul poate avea in oferta urmatorul eveniment:

FOTBAL – Champions League

1 X 2

Milan – Barcelona 2.40 3.15 2.90

ceea ce inseamna ca organizatorul ofera o cota de 2.40 pentru victorie gazde (Milan), o cota de 2.90 pentru victorie oaspeti (Barcelona) si o cota de 3.15 pentru rezultat de egalitate.

(2) Pariul de tip NORMAL (meci de baza)/SANSA DUBLA in care jucatorul poate miza pe 3 variante (timp regulamentar):

1X (victorie gazde sau rezultat de egalitate)

X2 (rezultat de egalitate sau victorie oaspeti)

12 (victorie gazde sau victorie oaspeti)

Exemplu:

Organizatorul poate avea in oferta urmatorul eveniment:

FOTBAL – Liga Campionilor

FINAL SANSA DUBLA

1 X 2 1X X2 12

Milan – Barcelona 2.40 3.15 2.90 1.36 1.51 1.31

ceea ce inseamna ca organizatorul ofera o cota de 1.36 pentru victorie gazde (Milan) sau rezultat de egalitate, o cota de 1.51 pentru victorie oaspeti (Barcelona) sau rezultat de egalitate si 1.31 pentru victorie gazde (Milan) sau victorie oaspeti (Barcelona).

(3) Pariul de tip PRIMA REPRIZA (intervalul min 0-45 plus eventualele prelungiri acordate pana la pauza) in care jucatorul poate miza pe 3 variante:

1 (gazdele conduc la pauza)

X (rezultat de egalitate la pauza)

2 (oaspetii conduc la pauza)

Exemplu:

Organizatorul poate avea in oferta urmatorul eveniment:

FOTBAL – PRIMA REPRIZA

FINAL PR sANSA DUBLA PR

1 X 2 1X X2 12

Milan – Barcelona 2.95 2.05 3.36 1.20 1.27 1.57

ceea ce inseamna ca organizatorul ofera o cota de 2.95 pentru victorie gazde la pauza (Milan), o cota de 3.36 pentru victorie oaspeti la pauza (Barcelona) si 2.05 pentru rezultat de egalitate la pauza.

De asemenea, la prima repriza jucatorul poate miza pe 1X X2 12 urmand ca acest pariu de tip sansa dubla/prima repriza sa functioneze in acelasi mod ca si pentru pariul normal/sansa dubla.

(4) Pariul de tip A DOUA REPRIZA (intervalul min 45-90 plus eventualele prelungiri acordate pana la sfarsitul timpului regulamentar de joc) in care jucatorul poate miza pe 3 variante:

1 (gazdele castiga a doua repriza)

X (rezultat de egalitate in a doua repriza)

2 (oaspetii castiga a doua repriza)

Precizare: In cazul pariului de tip A DOUA REPRIZA organizatorul considera acest eveniment de sine statator, adica se va consemna rezultatul inregistrat exclusiv pe parcursul celei de-a doua reprize pana la sfarsitul timpului regulamentar de joc (90 minute + prelungiri dictate de arbitru).

Exemplu:

Organizatorul poate avea in oferta urmatorul eveniment:

FOTBAL – A DOUA REPRIZA

FINAL DR SANSA DUBLA DR

1 X 2 1X X2 12

Milan – Barcelona 2.70 2.35 3.05 1.25 1.32 1.43

ceea ce inseamna ca organizatorul ofera o cota de 2.70 pentru victorie gazdelor in a doua repriza (Milan), o cota de 3.05 pentru victoria oaspetilor in a doua repriza (Barcelona) si 2.35 pentru rezultat de egalitate in a doua repriza (Atentie: este vorba doar de a doua repriza si nu de rezultatul final – desi uneori acestea pot coincide).

(5) Pariul de tip TOTAL GOLURI in care jucatorul poate miza pe mai multe variante oferite de catre Organizator:

0-1 – in meci se marcheaza maxim 1 gol

0-2 – in meci se marcheaza maxim 2 goluri

0-3 – in meci se marcheaza maxim 3 goluri

1-2 – in meci se marcheaza 1 sau 2 goluri

1-3 – in meci se marcheaza 1,2 sau 3 goluri

2-3 – in meci se marcheaza 2 sau 3 goluri

2-4 – in meci se marcheaza 2,3 sau 4 goluri

2-5 – in meci se marcheaza 2,3,4 sau 5 goluri

3-4 – in meci se marcheaza 3 sau 4 goluri

3-5 – in meci se marcheaza 3,4 sau 5 goluri

4-6 – in meci se marcheaza 4,5 sau 6 goluri

2G – in meci se marcheaza exact 2 goluri

3G – in meci se marcheaza exact 3 goluri

n+ - in meci se marcheaza “n” sau mai multe goluri

PAR - suma golurilor inscrise in meci este un numar par (inclusiv scorul de 0-0)

IMPAR - suma golurilor inscrise in meci este un numar impar

(6) Pariul de tip TOTAL GOLURI in PRIMA REPRIZA in care jucatorul poate miza pe mai multe variante oferite de catre Organizator:

PR 0-1 – in prima repriza se marcheaza maxim 1 gol

PR 2-3 – in prima repriza se marcheaza 2 sau 3 goluri

PR n+ - in prima repriza se marcheaza “n” sau mai multe goluri

(7) Pariul de tip TOTAL GOLURI in A DOUA REPRIZA in care jucatorul poate miza pe mai multe variante oferite de catre Organizator:

DR 0-1 – in a doua repriza se marcheaza maxim 1 gol

DR 2-3 – in a doua repriza se marcheaza 2 sau 3 goluri

DR n+ -in a doua repriza se marcheaza “n” sau mai multe goluri

(8) Pariul de tip MARCHEAZA in care jucatorul poate miza pe mai multe variante:

GM – gazdele marcheaza

OM – oaspetii marcheaza

GN – gazdele nu marcheaza

ON – oaspetii nu marcheaza

GG – ambele echipe marcheaza

NG – doar o echipa marcheaza sau niciuna

GMON – gazdele marcheaza, oaspetii nu marcheaza

GNOM – gazdele nu marcheaza, oaspetii marcheaza.

GMPRDR – gazdele marcheaza in ambele reprize

OMPRDR – oaspetii marcheaza in ambele reprize

GM2+ - gazdele marcheaza 2 sau mai multe goluri in meci

OM2+ - oaspetii marcheaza 2 sau mai multe goluri in meci

(9) Pariul de tip MARCHEAZA in PRIMA REPRIZA in care jucatorul poate miza pe mai multe variante:

GMPR1+ - gazdele marcheaza in prima repriza 1 sau mai multe goluri

OMPR1+ - oaspetii marcheaza in prima repriza 1 sau mai multe goluri

GMPR2+ - gazdele marcheaza in prima repriza 2 sau mai multe goluri

OMPR2+ - oaspetii marcheaza in prima repriza 2 sau mai multe goluri

GGPR - ambele echipe marcheaza in prima repriza

(10) Pariul de tip MARCHEAZA in A DOUA REPRIZA in care jucatorul poate miza pe mai multe variante:

GMDR1+ - gazdele marcheaza in a doua repriza 1 sau mai multe goluri

OMDR1+ - oaspetii marcheaza in a doua repriza 1 sau mai multe goluri

GMDR2+ - gazdele marcheaza in a doua repriza 2 sau mai multe goluri

OMDR2+ - oaspetii marcheaza in a doua repriza 2 sau mai multe goluri

GGDR - ambele echipe marcheaza in a doua repriza

(11) Pariul de tip HANDICAP

FOTBAL – HANDICAP

1 X 2

(0:n)Milan – Barcelona 4.88 3.70 1.51

In paranteza este trecut scorul de la care „incepe” meciul pentru acest tip de pariu. Rezultatul final al acestui tip de pariu se calculeaza astfel:

daca Milan castiga la n+1 sau mai multe goluri diferenta atunci semnul castigator va fi 1;

daca Milan castiga la n goluri diferenta atunci semnul castigator va fi X;

daca meciul se termina la egalitate sau Barcelona castiga, semnul castigator va fi 2.

(12) Pariul de tip SCOR CORECT in care jucatorul trebuie sa indice scorul de la sfarsitul meciului.

(13) Pariul de tip PRIMA REPRIZA/FINAL MECI in care jucatorul trebuie sa indice pronosticul atat la pauza cat si la final.

Precizare: In cazul pariului de tip PRIMA REPRIZA/FINAL MECI exista 9 tipuri de pronosticuri:

· gazdele conduc la pauza si castiga la final (1/1)

· gazdele conduc la pauza, egal la final (1/X)

· gazdele conduc la pauza, oaspetii castiga la final (1/2)

· egal la pauza, gazdele castiga la final (X/1)

· egal atat la pauza cat si la final (X/X)

· egal la pauza, oaspetii castiga la final (X/2)

· oaspetii conduc la pauza, gazdele castiga la final (2/1)

· oaspetii conduc la pauza, egal la final (2/X)

· oaspetii conduc la pauza si castiga la final (2/2)

(14) Pariul de tip PAUZA sau FINAL in care jucatorul trebuie sa indice pronosticul ori la pauza ori la final.

Precizare: In cazul pariului de tip PAUZA sau FINAL daca jucatorul pariaza pronostic 1 gazdele trebuie sa conduca la pauza sau sa castige la final pentru ca pariul sa fie castigator. Daca jucatorul pariaza X, meciul trebuie sa fie la egalitate la pauza sau la final. Pentru pronostic 2 oaspetii trebuie sa conduca la pauza sau sa castige la final.

(15) Mai multe goluri

La acest tip de pariuri se poate paria pe compararea numarului de goluri inscris in fiecare din cele 2 reprize.

Tip 1 - in prima repriza se marcheaza mai multe goluri decat in a 2-a repriza;

Tip X - in prima repriza se marcheaza la fel de multe goluri ca si in a 2-a repriza;

Tip 2 - in a 2-a repriza se marcheaza mai multe goluri decat in prima;

(16) Primul gol

La acest tip de pariu se pariaza pe primul gol marcat. In cazul in care primul gol marcat este autogol acesta se valideaza conform scorului, respectiv in contul echipei care beneficiaza de acest autogol. In cazul in care niciuna dintre echipe nu inscrie (rezultatul final este 0:0), pariul este considerat necastigator.

(17) Winner REZULTAT FINAL

Jucatorul poate miza pe doua variante:

1 (victorie gazde)

2 (victorie oaspeti)

Daca meciul se termina egal se returneaza miza.

(18) Winner PRIMA REPRIZA

jucatorul poate miza pe doua variante:

1 (gazdele conduc la pauza)

2 (oaspetii conduc la pauza)

Daca la pauza este egalitate se returneaza miza.

(19) Multicombo GSbet

pariul este castigator daca se indeplinesc simultan doua conditii :

1&3+ (victorie gazde si numarul golurilor va fi 3 sau mai mare)

2&3+ (victorie oaspeti si numarul golurilor va fi 3 sau mai mare)

1&2-3 (victorie gazde si numarul golurilor va fi de la 2 la 3)

2&2-3 (victorie oaspeti si numarul golurilor va fi de la 2 la 3)

1&4+ (victorie gazde si in meci se marcheaza 4 sau mai multe goluri)

2&4+ (victorie oaspeti si in meci se marcheaza 4 sau mai multe goluri)

1/1&3+ (victorie gazde atat la pauza cat si la final si nr.golurilor va fi 3 sau mai mare)

2/2&3+ (victorie oaspeti atat la pauza cat si la final si nr.golurilor va fi 3 sau mai mare)

1&GG (victorie gazde si ambele echipe marcheaza)

2&GG (victorie oaspeti si ambele echipe marcheaza)

1&PR2+ (victorie gazde si in prima repriza se marcheaza 2 sau mai multe goluri)

2&PR2+ (victorie oaspeti si in prima repriza se marcheaza 2 sau mai multe goluri)

1&DR2-3 (victorie gazde si in a doua repriza se marcheaza 2 sau 3 goluri)

2&DR2-3 (victorie oaspeti si in a doua repriza se marcheaza 2 sau 3 goluri)

1&GGPR(victorie gazde si ambele echipe marcheaza in prima repriza)

2&GGPR (victorie oaspeti si ambele echipe marcheaza in prima repriza)

1&GGDR(victorie gazde si ambele echipe marcheaza in a doua repriza)

2&GGDR(victorie oaspeti si ambele echipe marcheaza in a doua repriza)

X&GG (egalitate cu goluri)

(20) Pariul de tip MINUTUL PRIMULUI GOL MARCAT

In ce interval de timp se produce deschiderea scorului ?

La acest tip de pariu, jucatorul trebuie sa indice corect intervalul de timp in care se marcheaza primul gol. Ceea ce inseamna ca organizatorul ofera cote pentru urmatoarele intervale:

golul se marcheaza intre minutele 00:01-15:00;

golul se marcheaza intre minutele 15:01-30:00;

golul se marcheaza intre minutele 30:01-45:00+eventuale minute de prelungiri acordate pana la pauza;

golul se marcheaza intre minutele 45:01-60:00;

golul se marcheaza intre minutele 60:01-75:00;

golul se marcheaza intre minutele 75:01-finalul timpului regulamentar de joc;

(21) Pariul de tip CINE MERGE MAI DEPARTE?

In cazul acestui tip de pariuri (cine merge mai departe, cine castiga cupa, cine castiga competitia, cine promoveaza, cine retrogradeaza, etc.) va conta rezultatul dupa eventualele reprize de prelungiri si/sau chiar loviturile de departajare de la 11 metri dar acest lucru va fi anuntat din timp de catre organizatori.

In cazul acestui tip de pariuri, jucatorul poate miza pe 2 variante:

1 – echipa gazda merge mai departe (castiga cupa, promoveaza, etc)

2 – echipa oaspete merge mai departe (castiga cupa, promoveaza, etc)

(22) Pariul de tip EVENIMENTE SPECIALE IN MECI

In cazul acestor tipuri de pariuri jucatorul poate paria pe anumite evenimente ce pot avea loc in timpul regulamentar. Acestea pot fi:

PCG – PRIMUL CARTONAs GALBEN

1- unul dintre jucatorii echipei gazda primeste primul cartonas galben din meci;

X – nu se acorda niciun cartonas galben in meci;

2 – unul dintre jucatorii echipei oaspete primeste primul cartonas galben din meci.

TCG – TOTAL CARTONAsE GALBENE

Este tipul de pariu in care jucatorul poate miza pe doua variante:

1. (in meci se acorda sub n cartonase galbene)

2. (in meci se acorda peste n cartonase galbene)

unde “n” poate avea diferite valori (de exemplu: 3.5; 4.5; 5.5; etc.) anuntate de organizator in oferta.

MMCG – CINE PRIMEsTE MAI MULTE CARTONASE GALBENE ?

1- jucatorilor echipei gazda li se acorda mai multe cartonase galbene;

X – ambele echipe primesc acelasi numar de cartonase galbene;

2 - jucatorilor echipei oaspete li se acorda mai multe cartonase galbene.

TO – TOTAL OFFSIDE-URI IN MECI

Este tipul de pariu in care jucatorul poate miza pe doua variante:

1. (in meci se acorda sub n offside-uri)

2. (in meci se acorda peste n offside-uri)

unde “n” poate avea diferite valori (de exemplu: 7.5; 8.5; 9.5; etc.) anuntate de organizator in oferta.

CR – VA FI CARTONAS ROSU ?

PEN – VA FI PENALTY ?

unde jucatorul poate paria pe doua variante:

1. va fi

2. nu va fi

PC – CINE VA AVEA PRIMUL CORNER ?

1- primul corner ii este acordat echipei gazda;

X – nu se acorda niciun corner in meci;

2 - primul corner ii este acordat echipei oaspete.

TC – TOTAL CORNERE IN MECI

Este tipul de pariu in care jucatorul poate miza pe doua variante:

1. (in meci se acorda sub n cornere)

2. (in meci se acorda peste n cornere) unde “n” poate avea diferite valori (de exemplu: 10.5; 11.5; 12.5; etc.) anuntate de organizator in oferta.

(23) Pariul de tip MARCATOR

In cazul acestui tip de pariu, se poate paria pe jucatorul care marcheaza in meci (timp regulamentar).

Exista 5 tipuri de pariuri:

GOL PR.G ULT.G DUBLA TRIPLA

Lionel Messi/Milan-Barcelona 2.50 6.50 6.50 10.00 30.00

ceea ce inseamna ca organizatorul ofera urmatoarele cote:

2.50 - Lionel Messi marcheaza in meciul Milan-Barcelona (GOL);

6.50 - Lionel Messi marcheaza primul gol al meciului Milan-Barcelona (PR.G);

6.50 - Lionel Messi marcheaza ultimul gol al meciului Milan-Barcelona (ULT.G);

10.00 - Lionel Messi marcheaza doua goluri in meciul Milan-Barcelona (DUBLA);

30.00 - Lionel Messi marcheaza trei goluri in meciul Milan-Barcelona (TRIPLA).

Autogolul nu se ia in considerare la acest tip de pariu. Daca jucatorul nu intra in meci primeste cota 1.00.

La acest tip de pariu se iau in considerare doar golurile marcate in timpul regulamentar (90 min.).

(24) Pariul de tip CUM SE MARCHEAZA PRIMUL GOL?

In cazul acestui tip de pariu, se poate paria pe tipul de actiune prin care se produce deschiderea scorului.

TIPG/Milan – Barcelona

sut LovL Cap Pen AutG 0:0

1.45 12.00 4.75 12.00 28.00 8.25

Ceea ce inseamna ca organizatorul ofera urmatoarele cote:

1.45 - primul gol se marcheaza prin sut (lovirea balonului cu piciorul sau oricare parte a corpului in afara de cap);(sut)

12.00 - primul gol se marcheaza direct din lovitura libera directa;(LovL)

4.75 - primul gol se marcheaza prin lovirea balonului cu capul;(Cap)

12.00 - primul gol se marcheaza direct din penalty;(Pen)

28.00 - primul gol se marcheaza prin introducerea balonului in proprie poarta (autogol);(AutG)

8.50 - nu se marcheaza niciun gol in meci (echivalentul lui 0:0 scor corect)(0:0)

Omologarea rezultatului acestui tip de pariu se efectueaza conform site-urilor oficiale ale competitiilor din care provine evenimentul ( , , etc.), dar si pe baza inregistrarilor video.

 

FUTSAL FUTSAL, FOTBAL PE PLAJA FOTBAL PE PLAJA

Pentru rezultatul evenimentului se ia in considerare rezultatul stabilit in cadrul timpului de joc regulamentar, in afara de cazul in care organizatorul hotaraste deja in oferta ca, pentru anumite evenimente, conteaza rezultatul final. Nu se ia in considerare niciun fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii si pentru aceste sporturi pot exista pariuri tip handicap, total goluri sau multicombo GSbet care se vor desfasura respectand aceleasi reguli explicate la sectiunea fotbal.

Daca un eveniment este contramandat, suspendat sau intrerupt inainte de scurgerea timpului de joc regulamentar si nu este reluat in decurs de 48 de ore, pariul pentru acest eveniment este nul si se calculeaza cota 1.00, in afara de cazul pariului pentru primul gol marcat de o echipa sau de un jucator. In cazul pariurilor de genul „ Cine merge mai departe ?“, „Cine castiga cupa ?“, etc. Si in general al pariurilor pe termen lung se asteapta pana la redisputarea evenimentului respectiv.

Daca evenimentul se reia in cursul a 48 de ore, se iau in considerare cotele jucate. In cazul schimbarii locului evenimentului pe care organizatorul nu a mentionat-o sau nu a stiut de ea, pariul va fi valabil numai in cazul in care evenimentul nu este in situatia de fi jucat pe terenul oaspetilor, iar in cazul acela pariul este anulat si se calculeaza cota 1.00.

Daca echipa abandoneaza inainte de inceperea evenimentului, pariul legat de clasamentul primelor echipe victorioase este nul si se calculeaza cota 1.00.

 

HOCHEI HOCHEI

Pentru rezultatul evenimentului se ia in considerare rezultatul stabilit in cadrul timpului de joc regulamentar, in afara de cazul in care organizatorul hotaraste deja in oferta ca, pentru anumite evenimente, conteaza rezultatul final. Nu se ia in considerare niciun fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

La hochei pariul de tip handicap este cel in care jucatorul poate paria doar pe 2 semne (1 sau 2). Echipa gazda primeste la acest pariu n,5 goluri avantaj sau dezavantaj de la inceputul meciului. La rezultatul meciului se aduna acest avantaj sau dezavantaj pentru a obtine rezultatul pariurilor cu handicap.

Exemplu : (0:1.5) GAZDE - OASPETI

www.fifa.com www.uefa.com

In paranteza este trecut scorul de la care „incepe” meciul pentru acest tip de pariu. Rezultatul final al acestui tip de pariu se calculeaza astfel:

daca gazdele castiga la 2 sau mai multe goluri diferenta atunci semnul castigator va fi 1;

daca gazdele nu castiga la 2 sau mai multe goluri diferenta atunci semnul castigator va fi 2;

Atentie: Valorile handicapului specificate in paranteza dinaintea echipei gazda pot fi diferite in functie de eveniment (0:1.5, 0:2.5 etc)

Tipul de pariu total goluri - suma golurilor realizate in evenimentul respectiv.

Jucatorul poate miza pe 2 variante:

1 (in meci se marcheaza sub n.5 goluri, unde n.5 desemneaza intervalul de goluri stabilit de care organizator pentru fiecare eveniment in parte si care se regaseste in oferta pe coloana TG din sectiunea TOTAL GOLURI)

2 (in meci se marcheaza peste n.5 goluri)

Tipul de pariu “cine castiga meciul ? ”

Jucatorul poate miza pe 2 variante:

1 - meciul il castiga gazdele ori in timp regulamentar ori dupa eventualele reprize de prelungiri

2 - meciul il castiga oaspetii ori in timp regulamentar ori dupa eventualele reprize de prelungiri

Dispozitia privitoare la timpul regulamentar de joc este valabila si in cazul tipului de pariu total goluri sau handicap.

Daca un eveniment este contramandat, suspendat sau intrerupt inainte de scurgerea timpului de joc regulamentar si nu este reluat in decurs de 48 de ore, pariul pentru acest eveniment este nul si se calculeaza cota 1.00, in afara de cazul pariului pentru primul punct marcat de o echipa sau de un jucator. In cazul pariurilor de genul „ Cine merge mai departe ?“, „Cine castiga cupa ?“, etc. Si in general al pariurilor pe termen lung se asteapta pana la redisputarea evenimentului respectiv. Daca evenimentul se reia in cursul a 48 de ore, se iau in considerare cotele jucate.

In cazul schimbarii locului evenimentului pe care organizatorul nu a mentionat-o sau nu a stiut de ea, pariul va fi valabil numai in cazul in care evenimentul nu este in situatia de fi jucat pe terenul oaspetilor, iar in cazul acela pariul este anulat si se calculeaza cota 1.00.

Pentru hochei se poate paria si pe prima perioada, a doua perioada, a treia perioada, prima perioadafinal meci, multicombo GSbet respectand aceleasi reguli explicate si mentionate la sectiunea fotbal prima repriza, a doua repriza, prima repriza/final meci, multicombo Gsbet.

 

BASCHET BASCHET

Pentru rezultatul evenimentului se ia in considerare rezultatul stabilit in cadrul timpului de joc regulamentar, in afara de cazul in care organizatorul hotaraste in oferta ca, pentru anumite evenimente, se valideaza rezultatul final. Nu se ia in considerare niciun fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii. Si pentru acest sport pot exista pariuri tip handicap sau total puncte ce se vor desfasura respectand aceleasi reguli explicate in sectiunile fotbal sau hochei. Si pentru acest sport pot exista pariuri “cine castiga meciul ? ”ce se vor desfasura respectand aceleasi reguli explicate in sectiunea hochei.

Daca un eveniment este contramandat, suspendat sau intrerupt inainte de scurgerea timpului de joc regulamentar si nu este reluat in decurs de 48 de ore, pariul pentru acest eveniment este nul si se calculeaza cota 1.00, in afara de cazul pariului pentru primul punct marcat de o echipa sau de un jucator. In cazul pariurilor de genul „ Cine merge mai departe ?“, „Cine castiga cupa ?“, etc si in general al pariurilor pe termen lung se asteapta pana la redisputarea evenimentului respectiv.

Daca evenimentul se reia in cursul a 48 de ore, se iau in considerare cotele jucate.

In cazul schimbarii locului evenimentului, schimbare care nu a fost anuntata de organizator, pariul este nul si se calculeaza cota 1.00.

Daca echipa abandoneaza inainte de inceperea evenimentului, pariul legat de clasamentul primelor echipe victorioase este nul si se calculeaza cota 1.00.

Pentru baschet se poate paria si pe prima repriza, a doua repriza, primul sfert, al doilea sfert, al treilea sfert, ultimul sfert, multicombo GSbet respectand aceleasi reguli explicate si mentionate la sectiunea fotbal prima repriza, a doua repriza, multicombo GSbet.

De asemenea, la acest sport se poate paria si pe numarul de puncte inscris de un jucator in meci (se iau in considerare punctele marcate de jucator in meci, inclusiv in eventualele perioade de prelungiri conform NBA, WNBA, FIBA, etc.). Daca jucatorul nu intra in meci primeste cota 1.00.

 

TENIS TENIS

Pentru rezultatul evenimentului se ia in considerare rezultatul final stabilit de catre primele anunturi oficiale.

In cazul in care jucatorii au terminat meciul inainte de parcurgerea etapelor normale ale jocului, din cauza abandonului unuia dintre ei (accidentare, renuntare, descalificare, etc.) pariul se considera nul si se calculeaza cota 1.00.

Daca evenimentul este contramandat inainte de incepere din cauza abandonului unuia dintre jucatori, se calculeaza cota 1.00.

Daca evenimentul este intrerupt din diferite motive de catre organizatori si nu depaseste sfarsitul oficial al turneului (nu se aplica regula celor 48 ore existenta la celelalte sporturi) se vor lua in considerare cotele jucate, in caz contrar se calculeaza cota 1.00.

In cadrul acestei discipline sportive pot exista mai multe tipuri de pariuri speciale:

Primul set:

In cazul acestui tip de pariuri, jucatorul poate miza pe 2 variante:

Exemplu:

TENIS – PRIMUL SET

1 2

1S/R.Federer – J.Del Potro 1.75 1.95

ceea ce inseamna ca organizatorul ofera o cota de 1.75 ca R.Federer va castiga primul set si o cota de 1.95 ca J.Del Potro va castiga primul set. De asemenea, se poate paria si pe al doilea set (2S) sau pe al treilea set (3S).

Scor corect:

La acest tip de pariu jucatorul trebuie sa indice rezultatul final (pe seturi) al unui meci de tenis.

Exemplu:

TENIS – SCOR CORECT (2 DIN 3)

2:0 2:1 1:2 0:2

2D3/R.Federer – J.Del Potro 2.45 3.95 4.80 3.15

ceea ce inseamna ca organizatorul ofera o cota de 2.45 pentru victoria lui R.Federer cu 2 la 0, o cota de 3.95 pentru scorul 2:1, o cota de 4.80 pentru scorul 1:2 si o cota de 3.15 pentru scorul 0:2.

De asemenea, se poate paria si pe scor corect la 3 din 5 seturi (turnee de Grand Slam sau Cupa Davis)

Primul set/Final:

- la acest pariu trebuie indicata situatia dupa primul set si de la sfarsitul meciului

La aceasta disciplina sportiva se poate paria si pe total game-uri (mai putin sau mai mult de un anumit nr. De game-uri intr-un meci), handicap la game-uri (diferenta de game-uri la sfarsitul meciului dintre cei doi jucatori), numarul total de seturi (mai putin sau mai mult de un anumit nr. de seturi) , pe eventualitatea disputarii unui tiebreak in meci, multicombo GSbet (respectand aceleasi reguli explicate si mentionate la sectiunea fotbal ).

Remarca: Daca unul dintre jucatori abandoneaza in timpul meciului si nu exista niciun rezultat pe seturi atunci toate mizele pe seturi vor fi returnate (cota 1.00). Exceptie fac doar seturile care s-au incheiat.

Atentie !! Pentru rezultatul la tenis se asteapta pana la sfarsitul oficial al turneului, nu functioneaza regula de 48 de ore.

 

 BASEBALL, SOFTBALL, VOLEI VOLEI

Daca un eveniment este contramandat, suspendat sau intrerupt inainte de scurgerea timpului de joc regulamentar pariul pentru acest eveniment este nul si se calculeaza cota 1.00 (nu se aplica regula celor 48 de ore). In cazul pariurilor de genul „ Cine merge mai departe ?“, „Cine castiga cupa ?“, etc. Si in general al pariurilor pe termen lung se asteapta pana la redisputarea evenimentului respectiv.

Daca intr-o zi se joaca doua meciuri intre aceleasi echipe se ia in calcul rezultatul primului eveniment.

In cazul schimbarii locului evenimentului pe care organizatorul nu a mentionat-o sau nu a stiut de ea, pariul va fi valabil numai in cazul in care evenimentul nu este in situatia de fi jucat pe terenul oaspetilor, iar in cazul acela pariul este anulat si se calculeaza cota 1.00.

Daca echipa abandoneaza inainte de inceperea evenimentului, pariul legat de clasamentul primelor echipe victorioase este nul si se calculeaza cota 1.00.

Si pentru acest sport pot exista pariuri tip handicap , total puncte sau multicombo Gsbet ce se vor desfasura respectand aceleasi reguli explicate in sectiunile fotbal sau hochei.

La volei pot exista pariuri tip primul set, total seturi, scor corect la seturi ce se vor desfasura respectand aceleasi reguli explicate in sectiunea tenis.

 

HANDBAL HANDBAL, RUGBY RUGBY, FOTBAL AMERICAN FOTBAL AMERICAN, POLO POLO, HOCHEI PE IARBA HOCHEI PE IARBA

Pentru rezultatul evenimentului se ia in considerare rezultatul stabilit in cadrul timpului de joc regulamentar, in afara de cazul in care organizatorul hotaraste deja in oferta ca, pentru anumite evenimente, conteaza rezultatul final. Nu se ia in considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii. Si pentru aceste sporturi pot exista pariuri tip handicap, total puncte sau multicombo GSbet ce se vor desfasura respectand aceleasi reguli explicate in sectiunea hochei. Si pentru acest sport pot exista pariuri “cine castiga meciul ? ”ce se vor desfasura respectand aceleasi reguli explicate in sectiunea hochei.

Daca un eveniment este contramandat, suspendat sau intrerupt inainte de scurgerea timpului de joc regulamentar si nu este reluat in decurs de 48 de ore, pariul pentru acest eveniment este nul si se calculeaza cota 1.00. In cazul pariurilor de genul „ Cine merge mai departe ?“, „Cine castiga cupa ?“, etc. Si in general al pariurilor pe termen lung se asteapta pana la redisputarea evenimentului respectiv.

Daca evenimentul se reia in cursul a 48 de ore, se iau in considerare cotele jucate.

In cazul schimbarii locului evenimentului, schimbare care nu a fost anuntata de organizator, pariul este nul si se calculeaza cota 1.00,

In cazul in care abandoneaza inainte de inceperea evenimentului pariul legat de clasamentul primelor echipe victorioase este nul si se calculeaza cota 1.00.

La acest sport se poate paria si pe numarul de puncte inscris de un jucator in meci (se iau in considerare punctele marcate de jucator in meci, inclusiv eventualele perioade de prelungiri conform IHF, EHF, FRH, etc.).

Daca jucatorul nu intra in meci primeste cota 1.00.

 

AUTOMOBILISM, MOTOCICLISMMOTOCICLISM, CICLISM CICLISM

Pentru rezultatul evenimentului se ia in considerare intotdeauna clasamentul stabilit de catre primele anunturi oficiale. Nu se ia in considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Daca evenimentul este suspendat sau contramandat si nu se reia in decurs de 48 de ore, pariul pentru acel eveniment este nul si se calculeaza cota 1.00. Daca evenimentul este contramandat inainte de incepere din cauza abandonului unuia dintre jucatori, se calculeaza cota 1.00.

Daca unul dintre sportivi abandoneaza inainte de inceperea competitiei se calculeaza cota 1.00.

Daca pilotul parcurge doar turul de incalzire si nu participa la cursa propriu-zisa, pariul se considera nul.

Daca unul dintre sportivi abandoneaza sau este descalificat in timpul evenimentului, se considera ca a participat la competitie.

Daca evenimentul se reia pe acelasi circuit in decursul a 48 de ore, se iau in considerare cotele jucate.

In cazul schimbarii locului evenimentului, schimbare care nu a fost anuntata de organizatori, pariul este nul si se calculeaza cota 1.00.

 

FORMULA1 FORMULA 1

Victorie - castigator.

In primii trei - primul, al doilea, al treilea.

In primii “n” - primul, al doilea, al treilea…… al “n”-lea.

Pole position - cine castiga calificarile (sesiunea sau cumulul de sesiuni de calificari care au ca rezultat direct stabilirea grilei de start).

Duel in cursa - care dintre cei 2 competitori ocupa un loc mai bun la finalul cursei (calcularea si omologarea acestui tip de pariu este explicata mai jos la sectiunea pariu duel).

Tur rapid - cine va avea cel mai rapid tur de circuit in cursa (se considera timpii stabiliti de catre primele anunturi oficiale.

Se clasifica/nu se clasifica la finalul cursei - pilotul respectiv este clasat la sfarsitul cursei indiferent de distanta la care se afla de castigatorul cursei. Rezultatele pariurilor vor fi omologate conform clasamentului oficial anuntat de catre organizatorii cursei (conform regulamentelor FIA). In cazul in care pilotul abandoneaza sau din oricare alt motiv nu se clasifica la sfarsitul oficial al acesteia se considera ca nu s-a clasificat.

Nr. de monoposturi care se clasifica la finalul cursei - cate monoposturi se clasifica la finalul cursei (se iau in considerare toate monoposturile clasate la sfarsitul cursei indiferent de distanta sau nr. de tururi de circuit situate fata de castigatorul cursei). Nu se ia in considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Avans timp castigator cursa - diferenta de timp dintre castigatorul cursei si al doilea clasat.

Va fi safety-car in timpul cursei? – cursa va fi sau nu neutralizata de aparitia safety-car-ului. Nu e considerata aparitia safety-car-ului daca startul cursei se da sub incidenta acestuia.

Pe acelasi bilet, nu se poate combina acelasi pilot pe tipuri diferite de pariu.

 

MOTOCICLISM MOTOCICLISM

Victorie - castigator

In primii trei - primul, al doilea, al treilea.

In primii “n” - primul, al doilea, al treilea…… al “n”-lea.

Duel in cursa - care dintre cei 2 competitori ocupa un loc mai bun la finalul cursei (calcularea si omologarea acestui tip de pariu este explicata mai jos la sectiunea pariu duel).

Tur rapid - cine va avea cel mai rapid tur de circuit in cursa (se considera timpii stabiliti de catre primele anunturi oficiale.

Pe acelasi bilet, nu se poate combina acelasi pilot pe tipuri diferite de pariu.

 

CICLISM CICLISM

Victorie - castigator de etapa, de concurs, de tur.

Duel in cursa - care dintre cei 2 competitori ocupa un loc mai bun la finalul cursei (calcularea si omologarea acestui tip de pariu este explicata mai jos la sectiunea pariu duel).

Pariurile pe intreg turul sau pe etape individuale vor fi validate in conformitate cu rezultatele oficiale din momentul premierii sau prezentarii podiumului. Nu se ia in considerare niciun fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

In cazul in care unul dintre sportivii aflati in competitie abandoneaza inainte de inceperea competitiei, se calculeaza cota 1.00.

Pe acelasi bilet, nu se poate combina acelasi ciclist pe tipuri diferite de pariu.


SPORTURI DE IARNA SPORTURI DE IARNA

Pentru rezultatul evenimentului se ia in considerare intotdeauna clasamentul stabilit de catre primele anunturi oficiale. Nu se ia in considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

In cazul in care unul dintre sportivii aflati in competitie abandoneaza inainte de inceperea competitiei, se calculeaza cota 1.00.

Daca evenimentul este intrerupt sau contramandat si nu se reia in decurs de 48 de ore, se calculeaza cota 1.00.

In cazul schimbarii locului de desfasurare al evenimentului, schimbare care nu a fost anuntata de organizator, pariul este nul si se calculeaza cota 1.00.

Daca unul dintre sportivi este descalificat sau abandoneaza in timpul evenimentului, se considera ca a participat la competitie.

Daca evenimentul are loc in decurs de 48 de ore pe aceeasi partie, trambulina, traseu se iau in considerare cotele jucate.

Victorie - castigator.

In primii trei - primul, al doilea, al treilea.

In primii “n” - primul, al doilea, al treilea…… al “n”-lea.

Duel in competitie - care dintre cei 2 competitori ocupa un loc mai bun la finalul competitiei (calcularea si omologarea acestui tip de pariu este explicata mai jos la sectiunea pariul duel).

 

SNOOKER SNOOKER, DARTS DARTS

Daca un participant se retrage sau este exclus inainte de inceperea turneului, pariurile pe castigarea evenimentului de catre respectivul participant sunt considerate nule si se acorda cota 1.00.

Daca un jucator se accidenteaza si nu mai poate continua meciul din motive independente de vointa sa, cotele pe acest meci vor fi anulate si jucatorii vor primi cota 1.00.

Daca un jucator se retrage din propria vointa inainte de sfarsitul meciului se considera ca l-a pierdut si nu va primi cota 1.00, ci se va considera ca a pierdut meciul.

La Snooker se poate paria si pe primul frame (joc), total frame-uri, handicap si primul frame/final meci, respectand aceleasi reguli explicate in sectiunile anterioare.

La Darts se poate paria si pe primul set, total seturi si handicap la seturi, respectand aceleasi reguli explicate in sectiunile anterioare.

 

BOX SPORTURI DE CONTACT UFC

Va fi considerat castigator al evenimentului sportivul care, la sfarsitul luptei, va fi anuntat ca victorios.

In cazul in care jucatorii au terminat competitia inainte de scurgerea timpului regulamentar, din cauza abandonului unuia dintre ei (accidentare, renuntare, etc.), jucatorul ramas in competitie va fi considerat invingator si se va lua in considerare cota jucata.

Daca evenimentul este contramandat inainte de inceperea confruntarii din cauza abandonului unuia dintre jucatori, se calculeaza cota 1.00.

Daca unul dintre sportivi abandoneaza sau este descalificat in timpul evenimentului, se considera ca a participat la competitie.

Daca evenimentul este intrerupt si nu se reia in decursul a 48 de ore se va calcula cota 1.00. Daca evenimentul se reia in cursul a 48 de ore, se iau in considerare cotele jucate.

 

ATLETISM ATLETISM

Pentru rezultatul evenimentului se ia in considerare intotdeauna clasamentul stabilit de catre primele anunturi oficiale. Nu se ia in considerare nici un fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Daca evenimentul este intrerupt si nu se reia in decursul a 48 de ore, se va calcula cota 1.00.

Daca evenimentul se reia in curs de 48 de ore, se iau in considerare cotele jucate.

Daca evenimentul este contramandat inainte de inceperea confruntarii din cauza abandonului unuia dintre jucatori,se calculeaza cota 1.00.

Daca unul dintre sportivi abandoneaza sau este descalificat in timpul evenimentului, se considera ca a participat la competitie.

In cazul schimbarii locului evenimentului, schimbare care nu a fost anuntata de organizator, pariul este nul si se calculeaza cota 1.00.

PARIUL DUEL

In cazul absentei, respectiv a descalificarii concurentului sau echipei, se aplica urmatoarele prevederi:

- pariul facut pe un concurent, respectiv pe o echipa care a absentat inainte de inceperea evenimentului, se considera nul;

- daca concurentul a renuntat sau a fost descalificat pe parcursul evenimentului, se considera ca a participat la eveniment, iar pariul facut pe el se considera pierdut.

In cazul in care renunta ambii concurenti, pentru pariul duel, se aplica urmatoarele prevederi:

- daca au renuntat in diferite runde, faze, curse, serii, tururi, etc. Se considera drept invingator concurentul care a renuntat dupa ce a parcurs mai multe runde, faze, curse, serii, tururi, etc;

- daca au renuntat in aceeasi runda, faza, cursa, serie, tur , etc. pariul este considerat nul si se acorda cota 1.00.

PARIURI PE TERMEN LUNG

Unele evenimente se desfasoara pe parcursul mai multor etape, faze (grupe de calificare, playoff-uri, tururi preliminare, etc.) si necesita o perioada mai mare de timp pentru a se finaliza.

Aceste evenimente vor primi rezultat odata cu incheierea competitiei respective, omologarea rezultatelor efectuandu-se conform primelor anunturi oficiale. Nu se ia in considerare niciun fel de schimbare sau decizie ulterioara, individuala sau a vreunei comisii.

Jucatorul poate paria pe: castigator competitie, castigator campionat, golgeter competitie, castigator grupa, castigator trofeu, etc.

Pentru tipul de pariu golgeter competitie, in cazul in care mai multi jucatori au acelasi numar de goluri marcate va fi validat jucatorul cu cele mai putine goluri marcate din penalty.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona efectuarea de bilete care sa contina evenimente pe termen lung impreuna cu evenimente din oferta saptamanala curenta.


 

Articolul 20.

PARIURI PE EVENIMENTE NONSPORTIVE

Pariul pe evenimente nonsportive este tipul de pariu realizat de jucatori pe orice fel de eveniment de interes general care nu are un caracter sportiv (de natura sociala, politica, economica, etc.). Organizatorul va lua in considerare rezultatele inregistrate la locul desfasurarii evenimentului. Eventualele investigatii ulterioare realizate de catre autoritatile competente vor fi luate in considerare la validarea rezultatului doar daca sunt realizate in aceeasi zi cu cea a finalizarii evenimentului. Orice investigatie realizata ulterior nu va fi luata in considerare.

In cazul in care un eveniment este amanat, se va astepta pana la desfasurarea lui.

 

LOTO PARIURI PE NUMERE

Pariuri pe numere sunt pariuri in cota fixa pentru evenimente ce nu au caracater sportiv. In cadrul pariurilor pe numerele ce urmeaza a fi extrase la loterie, plasarea unui bilet nu presupune o participare a jucatorului la acea loterie ci reprezinta un pariu efectuat la GSbet pe extragerile (rezultatele oficiale, omologate) loteriilor internationale respective.

Acest tip de pariu se va efectua in baza ofertei pusa la dispozitie de organizator in toate punctele de lucru, website, publicatii si nu presupune participarea efectiva a jucatorilor la loterii. Se poate paria pe numere la oricare din loteriile internationale din oferta GSbet, mai putin extragerile organizate de catre Compania Nationala Loteria Romana, urmand a castiga numarul sau numerele pe care s-a pariat in urma extragerii.

Selectiile de numere nu pot fi combinate cu niciun alt eveniment de pariere si nici nu se pot combina doua sau mai multe extrageri pe acelasi bilet.

Pentru fiecare pariu pe numere, trebuie selectata doar o Loterie din lista loteriilor internationale si tipul de pariu. In cazul in care un pariu a fost efectuat dupa ora reala a extragerii loteriei in cauza, pariul se considera nul, anulat (cota 1.00).

Pentru omologarea castigurilor se iau in calcul rezultatele oficiale comunicate pe site-urile organizatorilor loteriilor. Nu se vor lua in considerare la omologarea castigurilor numerele suplimentare extrase cu caracter de joker sau alta clasificare.

In cazul in care organizatorii unei loterii efectueaza mai multe extrageri in aceeasi zi, va fi luata in considerare pentru omologarea pariului, rezultatul primei extrageri din ziua respectiva.

Exceptie fac cazurile in care in oferta de pariuri se specifica in mod explicit faptul ca se accepta pariuri pentru mai multe extrageri de la aceeasi loterie in aceasi zi.

Fiecare loterie detine propriul sistem de extragere a numerelor. In cazul in care organizatorii unei loterii modifica sistemul de extragere iar organizatorul a acceptat deja pariuri pentru respectiva extragere, pariurile se considera nule, anulate (cota 1.00).

Pariul pe numere se imparte in doua categorii: pariul simplu si pariul sistem.

  • PARIUL SIMPLU

Pentru pariul simplu trebuie sa indicati corect toate numerele pentru care ati optat. Puteti opta pentru minim 1 numar si maxim 5 numere pentru extragerile de tipul 6/ 42, 6/ 45, 6/ 49, 6/ 50, 7/ 39, iar pentru minim 1 numar si maxim 4 numere pentru extragerile de tipul 5/ 49, 5/ 50 si 6/ 90.

Miza minima acceptata pe un bilet simplu este de 0,95 lei (cost minim 1 lei).

Castigul maxim acordat pentru un bilet simplu este de 100.000 lei.

  • PARIUL SISTEM

In cazul pariului sistem puteti castiga si daca nu indicati corect toate numerele, dar ati impus o conditie minima de castig. Sistemul minim pe care se poate paria este 1 din 2 si sistemul maxim este 5 din 15 cu exceptia loteriilor cu extragere de tipul 5/ 50, 5/ 49 si 6/ 90, pentru care sistemul maxim este 4 din 15.

Miza minima acceptata pe un bilet combinat este de 1.90 lei (cost minim 2 lei).

Castigul maxim acordat pentru un bilet combinat este de 100.000 lei.

Pe biletele combinate se pot juca simultan mai multe combinatii.

ALTE TIPURI DE PARIURI

Jucatorul va avea posibilitatea de a alege din oferta alte tipuri de pariuri: Cate numere pare vor fi extrase?; Va fi cel mai mic numar extras par?; Suma numerelor extrase va fi (sub/peste)…?; Va fi mai mare suma numerelor extrase pare sau impare?; Vor fi extrase numere intre 1 si 9?; etc.

Prevederile generale ale regulamentului de pariuri se aplica in orice caz neacoperit de regulile specifice ale pariurilor pe numere.


 

 

DISPOZITII FINALE:

Organizatorul, prin salariatii sai, persoanele aflate in raporturi de colaborare cu activitatea de pariuri, partenerii contractuali sau reprezentantii institutiilor de stat sunt obligati sa pastreze in secret toate datele jucatorilor si ale pariurilor, facand exceptie procedurile la tribunale si cazurile cand jucatorul accepta publicarea.

Daca exista suspiciuni de frauda asupra deznodamantului unui eveniment/ competitie, organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda curs 1.00 tuturor cotelor evenimentelor in cauza.

Jucatorul poate formula plangere in termen de pana la 7 zile de la anuntarea rezultatelor valabile, in scris (prin scrisoare recomandata) sau personal, direct la sediul Organizatorului. Conducerea Organizatorului va proceda conform prevederilor legale valabile. Rezultatul solutionarii va fi anuntat reclamantului in scris, in termenul stabilit. Termenul de prescriere a dreptului de a solicita plata castigului se va intrerupe in momentul formularii plangerii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce imbunatatiri ale ofertei (tipuri noi de pariuri, bonusuri, etc) ce vor fi aprobate de Comisia de Autorizare, adaugiri care vor fi din timp anuntate, explicate prin anexe ale regulamentului si puse la dispozitia jucatorilor.

Lista tipurilor de sporturi nu este limitativa, ea putand fi completata si cu alte discipline sportive, cu acordul Comisiei de Autorizare.

S.C. GS BET S.R.L. isi rezerva dreptul de a stabili, completa si schimba cotatiile, competitiile si posibilitatile de pariere, de a modifica miza minima si castigul maxim, in functie de evolutia competitiilor posibile si dezvoltarea ulterioara a societatii.